Hjälp

De vanligaste frågorna och svaren ges på denna sida.

 

Vad ska jag tänka på när jag skapar ett användarkonto hos er?

Tänk på att fylla i dina uppgifter så korrekt som möjligt. Endast en uppgift per fällt, t ex får bara en E-postadress anges (detta blir ditt användarnamn) och endast de sex första siffrorna i ditt personnummer (ÅÅMMDD). Skriv gärna både ditt hemnummer,arbetstelefonnummer och mobilnummer och ange ett lösenord på minst fem tecken, detta för din egen säkerhet. När du är klar med detta kan du boka din första tid! Välkommen!

Vilken massör får jag tid hos?

Måndag och Onsdag arbetar Christer. Tisdag,torsdag,fredag arbetar Kent. Den chiropraktiska behandlingen utförs alltid av Ingemar Granlund.

Hur sent kan jag avboka min tid?

Avbokad tid måste vara oss tillhanda senast klockan 17.00 dagen före. I annat fall debiters tiden via faktura. Behöver du akut (vid sjukdom)avboka din tid får du gärna göra så via vår telefonsvarare som står på dygnet runt.

Vi är två som önskar behandling vid samma tillfälle, hur bokar vi två tider?

Om ni är två som vill ha behandling samtidigt bokar ni fast en tid hos kiropraktiker/massör och en tid hos massör/kiropraktiker, dessa tider kan man boka på en och samma person eller på två separata konton.

Varför finns det så få tider tillgängliga via onlinebokningen?

Vårt bokningssystem är dels under inkörning, sen reserveras vissa tider till telefonbokning. Passar inte de tider som anges på hemsidan ber vi dig ringa på vår telefontid så bokar vi in dig manuellt.

Jag har förlorat mitt lösenord eller glömt bort min tid!

Nytt lösenord kan du få genom att ringa oss på telefontiden och själv välja det, eller maila det lösenord du vill ha så ändrar vi i din profil. Tider kan du både boka, avboka och se genom att logga in på sidan med det konto du skapat. Tider du bokat via telefon är EJ synliga via onlinebokningen.

 

OBS. När ni ska boka en tid o det är blanka sidor är det inget fel, det innebär att det inte finns någon tid ledig där, eller att vi har lediga dag eller dagar. Klicka på Lista lediga tider så ser ni direkt om det har kommit lös något återbud.

VI rekomenderar att ni, när ni söker en tid snabbt, går ut ofta och kollar om det kommit lös någon tid.